خرید واکسن آنفولانزا در شیراز Secrets
خرید واکسن آنفولانزا در شیراز Secrets
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
علاوه بر این، میتوانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:
یه راه حلی یه قرصی مسکنی بگین تا بگیرم حداقل ده دقیقه بخوابم
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
بیماری زونا در کودکان قابل درمان است؟ علائم و درمان خانگی آن
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
مهران بابانژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسنها سالهاست که حساب خود را پس دادهاند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را میتوان انجام واکسیناسیون دانست.
به لطف واکسیناسیون، از بیماریهای شدید و عوارض جلوگیری میشود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:
بر همین اساس کودکانی که برای بار آنفولانزا امسال اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
با این حال، بعضی از تحقیقات نشان دادهاند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجهگیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.
اگر قبلا به هر واکسن یا دارویی واکنش نشان دادهاید، این موضوع را قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا به پزشک اطلاع دهید.
رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامهی غذایی مناسب و میوههای ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.